8 Annosta

  • 600 g pastaa (esim. fettucine)
  • 400 g halloumijuustoa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 sitruunan raastettu kuori
  • 8 rkl oliiviöljyä
  • 2 sitruunan mehu
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 6 rkl hienonnettua basilikaa
  1. Kuutioi juusto
  2. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet
  3. Laita pasta kiehumaan
  4. Pikapaista juusto pannulla ILMAN rasvaa kauniin ruskeaksi
  5. Vähennä lämpöä
  6. Lisää pannulle valkosipulit ja raastettu sitruunan kuori
  7. Lisää pannulle öljy
  8. Valuta pasta
  9. Lisää pasta ja sitruunamehu pannulle
  10. Kääntele hetki, kunnes pasta kuumenee
  11. Lisää hieman keitinvettä (ei pakollinen), mausta suolalla ja pippurilla
  12. Lisää hienonnettu basilika ja kääntele ainekset sekaisin