6 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulikynttä
  • 75g parmesaaniraastetta
  • 4dl orzopastaa
  • 2tlk tonnikalaa öljyssä
  • 1 - 2 rkl calabrialaista chilimurskaa
  • 1 tlk (180 g/90 g) puolikuivattuja tomaatteja (tai öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja)
  • 1 ps (65 g) babypinaattia
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1 tl sormisuolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 4 dl vettä
  • 1 ps (150 g) mozzarellajuustoraastetta

1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

2. Sekoita ensin keskenään sipulit, orzo, tonnikala ja chilimurska. Lisää sitten muut ainekset, kasvisliemi viimeisenä. Sekoita huolellisesti.

3. Kypsennä ensin 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ota vuoka uunista ja lisää mozzarella. Jatka kypsentämistä vielä 10-15 minuuttia, kunnes juusto kuplii ja hieman ruskistuu. Anna ruoan vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoamista.