• 500 g pastaa (esim tagliatelle)
  • 450 g kylmäsavulohta
  • 1 liemikuutio
  • 2 sipulia varsineen
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 rkl pestokastiketta
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 dl kermaa tai ruokakermaa
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 2 rkl vehnöjauhoja
  • 1 dl vettä
  1. Keitä pasta suolalla ja oliiviöljyllä maustetussa vedessä. Pasta saa olla al dente eli pureskeltavaa. 
  2. Kuullota sipulit ja valkosipulit tilkassa öljyä
  3. Leikkaa lohi suupaloiksi ja siirrä pannulle
  4. Lisää valkoviini, pesto, kalaliemi sekä kerma
  5. Suurusta kastiketta vesitilkkaan sekoitetulla vehnäjauholla
  6. Mausta pippurilla ja anna hautua muutama minuutti
  7. Sekoita valutettu pasta ja kastike