Maikin reseptit
Kotisivu
>
Kala
>
Savulohipasta
500 g pastaa (esim tagliatelle)
450 g kylmäsavulohta
1 liemikuutio
2 sipulia varsineen
2 valkosipulinkynttä
1-2 rkl pestokastiketta
1 dl valkoviiniä
2 dl kermaa tai ruokakermaa
1 tl sitruunapippuria
2 rkl vehnöjauhoja
1 dl vettä
Keitä pasta suolalla ja oliiviöljyllä maustetussa vedessä. Pasta saa olla al dente eli pureskeltavaa.
Kuullota sipulit ja valkosipulit tilkassa öljyä
Leikkaa lohi suupaloiksi ja siirrä pannulle
Lisää valkoviini, pesto, kalaliemi sekä kerma
Suurusta kastiketta vesitilkkaan sekoitetulla vehnäjauholla
Mausta pippurilla ja anna hautua muutama minuutti
Sekoita valutettu pasta ja kastike
Kana
Intialainen voikana
Kala
Savulohipasta
Tonnikalavuoka
Kasvis
Halloumi-sitruunapasta
Liha
Kinkku-mustapekkapasta
Supermakaronilaatikko
Jälkkärit
Suklaa-stoutkakku
Nämä sivut on luotu Webnodella
Uudet ilmaiset kotisivut 5 minuutissa!
Aloita heti