Maikin reseptit
Kotisivu
>
Jälkkärit
>
Suklaa-stoutkakku
4 isoa munaa
4,5 dl sokeria
125 g sulatettua voita
3 dl stouttia/portteria
4,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl kaakaojauhetta
3 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
250 g tummaa suklaata
koristeluun: tomusokeria
Uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla
Leikkaa suklaa pikku paloiksi
Sekoita jauhot, kaakao, vaniljasokeri ja suola hyvin kulhossa
Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi
Sekoita sulatettu voi hyvin sokeri-munavaahtoon
Kääntele sekaan kuivat aineet
Lisää stout/portteri kevyesti vatkaten
Kaada taikina pellille
Ripottele suklaapalat taikinan pinnalle
Paista 25-30 min. Kakku saa jäädä mieluummin aavistuksen raa'aksi, kuin paistua liian kuivaksi
Anna jäähtyä, koristele tomusokerilla.
Lisänä voi tarjota vaniljalla maustettua kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Kana
Intialainen voikana
Kala
Savulohipasta
Tonnikalavuoka
Kasvis
Halloumi-sitruunapasta
Liha
Kinkku-mustapekkapasta
Supermakaronilaatikko
Jälkkärit
Suklaa-stoutkakku
Nämä sivut on luotu Webnodella
Uudet ilmaiset kotisivut 5 minuutissa!
Aloita heti